Vloerbekleding kopen: Karpetten en vloerkleden

Karpetten vloerbekleding kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Vloerbekleding is de finishing touch van uw interieur. U maakt het plaatje compleet door uw karpet af te stemmen op de kleuren van uw muur, uw gordijnen en uw meubels. Een karpet is heerlijk warm en comfortabel. Maak een keuze uit hoogpolige of laagpolige karpetten. Kies voor een glad kleed of een dik vloerkleed met voelbare structuur. Er is altijd een karpet dat past in uw interieur. Onderstaande topmerken fabrikanten & designers hebben karpetten in de collectie en liggen voor u klaar in onze showroom.

Van Besouw

Van Besouw is een vernieuwend merk dat constant inspeelt op actuele ontwikkelingen en trends waardoor hun producten altijd bij de tijd zijn. De laagpolige karpetten van Van Besouw variëren van katoenen, wollen en linnen tapijten tot tapijten met een gemengde samenstelling. De design karpetten van Besouw zijn van een hoge kwaliteit.

Van Besouw vloerbekleding tapijt vloerkleden kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Carpet Sign

Carpet Sign maakt moderne design karpetten en vloerkleden voor u op maat. De kleurrijke maatwerk collectie wordt gemaakt in diverse poolhoogtes of met lussenpool. Het merk is van 100% Nederlandse bodem en de tapijten hebben een trendy uitstraling. De karpetten van Carpet Sign zijn zowel geschikt voor moderne als klassieke interieurs.

Carpet Sign vloerkleden tapijt kopen bij erkend dealer Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Marc Janssen tapijten

Marc Janssen tapijten, voorheen ICE, is een toonaangevend merk op het gebied van designer karpetten. Alle tapijten zijn handgeknoopt en vervaardigd van wol en/of zuiver natuur zijde. Het merk staat voor diversiteit, kwaliteit en exclusiviteit. Bij ons vindt u de Summit karpetten van Marc Janssen; prachtige op maat gemaakte, design tapijten.

Marc Janssen ICE design vloerkleden tapijt kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

JAB

JAB is een zeer exclusief merk dat moderne design karpetten maakt. Het merk heeft hoog- en laagpolige karpetten gemaakt van prachtige materialen van een hoogstaande kwaliteit. De vloerkleden van JAB zijn stijlvol, geven een ruimte extra aanzien en zijn een absolute finishing touch van uw interieur.

JAB vloerkleed tapijt kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Perletta Carpets

Perletta Carpets produceert moderne, tijdloze en zeer duurzame tapijten die gemakkelijk te onderhouden zijn. Handgeweven, handgetuft en hoogpolig tapijt in zeer veel kleurmogelijkheden. De karpetten van Perletta Carpets kunnen op maat worden gemaakt. Ook is het mogelijk een eigen ontwerp te maken!

Perletta Carpets karpet vloerkleed kopen bij erkend dealer regio Eindhoven

Kijk hier voor de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer karpetten in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen.