PVC vloeren kopen in Eindhoven en omstreken

Vloerbekleding-PVC-vloeren-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Bij Lineo Moderne Interieurs bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit PVC vloeren met de daarbij behorende service van ons. U kunt bij ons terecht voor sterke en onderhoudsvriendelijke PVC vloeren die uw interieur kunnen verrijken. U kiest voor een PVC vloer, als u de look wilt van een houten vloer en wilt genieten van een ijzersterke onderhoudsvriendelijke vloer. Wij komen bij u meten en leggen de pvc vloeren voor u. Onze verkoopadviseurs staan altijd voor u klaar en luisteren graag naar uw woningwensen. Onderstaande topmerken fabrikanten & designers hebben PVC vloeren in de colletie en liggen voor u klaar in onze showroom.

Op het oog zijn PVC vloeren niet te onderscheiden met een echte houten vloer. PVC vloeren zijn ideaal vanwege het waterafstotend, onderhoudsvriendelijke en slijtvaste karakter en kunnen perfect op een vloer met vloerverwarming worden gelegd. PVC vloeren gaan lang mee en doordat ze makkelijk schoon te houden zijn, zijn ze ideaal voor uw keuken of bar ruimte.

Forbo

Forbo garandeert voor u sterke en vormvaste PVC vloeren. De PVC vloeren zijn beschikbaar in verschillende dessins; denk hierbij aan hout motief, strak beton look, stroken en vierkante motieven. De slijtvaste en onderhoudsarme PVC vloeren zijn ideaal voor een groot gezin, kleine kruimelaars en huisdier liefhebbers.

Forbo PVC vloeren op maat kopen bij dealer Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Forbo vinyl pvc kopen regio Eindhoven

Forbo pvc vloerbekleding

NL Label

NL Label is het huismerk van de Binnenhuisadviseurs. De vloeren van NL label zijn zowel leverbaar met een handig clicksysteem als in een dryback variant (deze vloer wordt rechtstreeks verlijmd op een vlakke betonvloer). NL label heeft een ruime keuze uit kwaliteiten en kleuren.

NL Label pvc vloer vloerbekleding kopen bij erkend dealer Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

NL Label pvc vloeren

vloerbekleding pvc nl label

Therdex

Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf. Je staart naar de monumentale vloer en vraagt je af wie er allemaal over de brede planken hebben gelopen. Je realiseert je dat er niets zo mooi is als doorleefd hout; verweerd en met nerven. Maar waarom voelt deze houten vloer zo comfortabel aan? Met een Therdex PVC vloer kiest u voor een topproduct in alle opzichten. Kwaliteit is voor Therdex een vanzelfsprekende factor. Het milieu is van ons allemaal. Waar ook ter wereld. Therdex hecht waarde aan het testen en keuren van de producten op alle niveaus. De vloer is een van de meest beeldbepalende factoren in het interieur. Er zijn meerdere factoren van belang voor het maken van de juiste keuze. Belangrijk: Therdex PVC vloeren zijn voorzien van bio-weekmakers, dus ftalaatvrij. Dat is een belangrijke punt; voor Therdex, voor ons, voor u en vooral voor het milieu.

Therdex pvc vloeren vloerbedekking kopen bij erkend dealer Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Therdex pvc vloeren kopen

pvc vloeren regio Eindhoven Therdex

Klik hier voor een overzicht van de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer PVC vloeren in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen.