Relaxfauteuils, fauteuils met hockers & luxe zitmeubelen

Relaxfauteuils kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Na een actieve dag heerlijk tot rust komen in het interieur van uw keuze en comfortabele zitmeubelen. De relaxfauteuils van Lineo bieden u die mogelijkheid. Relaxfauteuils hebben een geïntegreerde voetenbank of zijn samengesteld uit een comfortabele fauteuil met bijpassende hocker of voetenbank. Daarnaast biedt Lineo u ook voldoende keuze in fauteuils en stoelen om comfortabel te kunnen zitten. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben zitmeubelen in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

De Sede relaxfauteuils

Handgemaakte design relaxfauteuils van De Sede hebben een luxe uitstraling en zijn te verkrijgen in rustige en natuurlijke kleuren. Er is een ruime keus in handwerk standaard fauteuils die uiterst comfortabel zitten en uw interieur verrijken. Vraag er gerust naar bij een van onze deskundige verkoopadviseurs; zij helpen u graag.

Meer De Sede bij Lineo 

De-Sede-DS-277-draaifauteuil-bij-winkel-Lineo-Moderne-Interieurs-regio-Eindhoven

FSM relaxfauteuils

FSM maakt moderne design fauteuils, vaak met diverse ingebouwde functies. FSM is koploper in het onzichtbaar verwerken van deze relaxfuncties, waardoor de strakke uitstraling van de fauteuil behouden blijft. De design relaxfauteuils van FSM (De Sede) hebben het ultieme zitcomfort en zijn een genot voor het lichaam.

Meer FSM bij Lineo

FSM-shelby-relaxfauteuil-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Leolux relaxfauteuils

De relaxfauteuils van Leolux hebben een hoog comfort en mooi design. De kleurrijke designfauteuils kunnen als centraal punt in uw woonkamer passen of als zitplaats om uw zithoek compleet te maken. Bij Lineo Moderne Interieurs kunt u een ruime keuze maken uit de luxe zitmeubelen van Leolux.

Meer Leolux bij Lineo

Leolux-relaxfauteuil-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Rolf Benz relaxfauteuils

De design relaxfauteuils van Rolf Benz complementeren uw zithoek. Er zijn diverse opties voor het aanpassen van de stoelen aan uw lichaam. Daarnaast beschikken diverse modellen over verschillende relaxfuncties, waardoor u heerlijk kunt genieten van het optimale zitcomfort.

Meer Rolf Benz bij Lineo

Relaxfauteuil-Rolf-Benz-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Strässle relaxfauteuils

Strässle heeft een lijn moderne design relaxfauteuils met een mooie vormgeving. De diverse modellen bezitten verschillende relaxfuncties die verwerkt zijn in de stoelen, zodat de strakke uitstraling behouden blijft. De relaxfauteuils van Strassle zijn gemaakt van kwalitatief leder in diverse kleuren in combinatie met metaal in chroom.

Meer Strässle bij Lineo

Strassle_Mago_363_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven

Trones relaxfauteuils

Op het gebied van relaxfauteuils heeft Trones een grote collectie. Bij Lineo hebben wij voor u de no. 4, no. 6 en no. 8 relaxfauteils van gerenommeerd merk Trones. Alle relaxfauteuils van Trones zijn beschikbaar in de maten small, medium of large. De no. 4 relaxfauteuil staat bekend om haar strakheid en is verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren en stoffen. De no. 6 relaxfauteuil heeft als supplement dat er een losse extra hoofdsteun bij zit. De no. 8 relaxfauteuil is kenmerkend door haar opsta-hulp functie. U kunt altijd langskomen in onze showroom nabij Eindhoven.

Meer Trones bij Lineo

Trones relaxfauteuil design kopen bij Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

Variér relaxfauteuils

Wat voorheen Stokke was, is nu Variér en is een topmerk dat ergonomische relax-fauteuils maakt die perfect aansluiten bij uw lichaam en u zo de ultieme ontspanning geven. De meubelen hebben een strakke en speelse uitstraling en zijn er in verschillende kleuren en materialen, waardoor ze goed in ieder interieur passen.

Meer Variér bij Lineo

Varier relaxfauteuil kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven


Onze buurman Profita biedt u een grote collectie eigentijdse relaxfauteuils.

Kijk hier voor de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer relaxfauteuils in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen.