Relaxfauteuils, fauteuils met hockers & luxe zitmeubelen

Relaxfauteuils kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Na een actieve dag heerlijk tot rust komen in het interieur van uw keuze en comfortabele zitmeubelen. De relaxfauteuils van Lineo bieden u die mogelijkheid. Relaxfauteuils hebben een geïntegreerde voetenbank of zijn samengesteld uit een comfortabele fauteuil met bijpassende hocker of voetenbank. Daarnaast biedt Lineo u ook voldoende keuze in fauteuils en stoelen om comfortabel te kunnen zitten. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben zitmeubelen in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

De Sede relaxfauteuils

Handgemaakte design relaxfauteuils van De Sede hebben een luxe uitstraling en zijn te verkrijgen in rustige en natuurlijke kleuren. Er is een ruime keus in handwerk standaard fauteuils die uiterst comfortabel zitten en uw interieur verrijken. Vraag er gerust naar bij een van onze deskundige verkoopadviseurs; zij helpen u graag.

Meer De Sede bij Lineo 

De-Sede-DS-277-draaifauteuil-bij-winkel-Lineo-Moderne-Interieurs-regio-Eindhoven

FSM relaxfauteuils

FSM maakt moderne design fauteuils, vaak met diverse ingebouwde functies. FSM is koploper in het onzichtbaar verwerken van deze relaxfuncties, waardoor de strakke uitstraling van de fauteuil behouden blijft. De design relaxfauteuils van FSM (De Sede) hebben het ultieme zitcomfort en zijn een genot voor het lichaam.

Meer FSM bij Lineo

FSM-shelby-relaxfauteuil-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Indera relaxfauteuils

Voor luxe design relaxfauteuils bent u bij Lineo aan het juiste adres. Van gerenommeerd Belgisch merk Indera hebben wij onder andere de relaxfauteuil Le Sac in onze showroom staan. Deze relaxfauteuil past in vrijwel elk interieur en zorgt door haar vorm voor een geweldig zitcomfort. Ook leverbaar met een hocker zodat u lekker uitgestrekt kunt liggen wanneer u daar aan toe bent. U bent van harte welkom in onze showroom om het comfort van deze relaxfauteuil zelf te ervaren.

Meer Indera bij Lineo

Indera-le-Sac-relaxfauteuil-modern-hocker-leer-te-koop-bij-showroom-Lineo-Moderne-Interieurs-regio-Eindhoven

Leolux relaxfauteuils

De relaxfauteuils van Leolux hebben een hoog comfort en mooi design. De kleurrijke designfauteuils kunnen als centraal punt in uw woonkamer passen of als zitplaats om uw zithoek compleet te maken. Bij Lineo Moderne Interieurs kunt u een ruime keuze maken uit de luxe zitmeubelen van Leolux.

Meer Leolux bij Lineo

Leolux-relaxfauteuil-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Varier relaxfauteuils

Wat voorheen Stokke was, is nu Varier en is een topmerk dat ergonomische relax-fauteuils maakt die perfect aansluiten bij uw lichaam en u zo de ultieme ontspanning geven. De meubelen hebben een strakke en speelse uitstraling en zijn er in verschillende kleuren en materialen, waardoor ze goed in ieder interieur passen.

Meer Varier bij Lineo

Varier relaxfauteuil kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven


Onze buurman Profita biedt u een grote collectie eigentijdse relaxfauteuils.

Kijk hier voor de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer relaxfauteuils in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen.